HET ARBEIDSRECHT BUREAU

Advocaat – Arbeidsrecht Specialist – Interim

Achter dit bureau zit ik: Annette de Groot. Advocaat met ruim 16 jaar ervaring in het arbeidsrecht. Ik bied juridisch advies en ondersteuning bij alles wat met jouw dienstverband te maken heeft.

Vragen die je kunt hebben:

Is het verstandig om een concurrentiebeding te ondertekenen? Moet ik meewerken aan een teruggang in salaris? Of aan een demotie of ontslag? Heeft mijn werkgever zich wel aan de juridische spelregels gehouden?

Hoe los ik een arbeidsconflict op? Kan mijn werkgever mij verplichten vakantie op te nemen? Hoe zorg ik ervoor dat ik een ontslagvoorstel kan krijgen? En hoe zit het met mijn WW-uitkering?

Dit soort vragen beantwoord ik voor je. En alle andere vragen. Of het nu gaat om vakantiedagen, salaris, problemen op het werk of over arbeidsongeschiktheid. Ik help je bij al deze aspecten verder. Ook als je al een conflict hebt met de werkgever of zelfs al een lopende rechtszaak.

Want voor elke vraag die met jouw werk te maken heeft is er een antwoord te vinden in het arbeidsrecht.

Het Arbeidsrecht Bureau helpt.

De juridische spelregels leg ik op een heldere manier uit. Duidelijk advies, zodat je weet waar je aan toe bent. En een plan van aanpak, zodat je weet hoe je verder komt.

Heb je bijvoorbeeld een ontslag aanzegging ontvangen of ligt er een ontslagaanvraag bij het UWV of ontbindingsverzoek bij de rechter? Dan ga ik samen met jou het gevecht voor je aan. Voor het behoud van je baan.

Wil je wellicht vertrekken? Dan gaan we voor de beste ontslagregeling. Ik onderhandel op het scherpst van de snede en haal het onderste voor je uit de kan. Zodat je krijgt waar je recht op hebt en meer.

Ik help je ook als je geconfronteerd wordt met onterechte sancties, een functiewijziging, herplaatsing, een nadelige aanpassing van arbeidsvoorwaarden of ander gedoe op het werk.

Waarom Het Arbeidsrecht Bureau?

Omdat je kunt vertrouwen op mijn ruime ervaring en specialistische arbeidsrechtelijke kennis. Het bureau onderscheidt zich door het snel, informeel en praktisch overbrengen van die kennis. Begeleiding en advies van een ervaren advocaat, maar dan laagdrempelig en in begrijpelijke taal. Ik ben betrokken en ik begrijp de emoties achter een arbeidsconflict.

Daarnaast ben ik transparant en helder over de kosten. Voor werknemers bied ik een verlaagd tarief.

Soms betaalt de werkgever een deel van de kosten. Is jou dat niet aangeboden? Dan is het verstandig om daar naar te vragen. Ik kan je daar bij helpen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over de advocaat achter het bureau?

Heb je vragen?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Specifieke vragen over reorganisaties of bedrijfseconomisch ontslag?
Ga naar HetReorganisatieBureau.nl

het-reorganisatie-bureau
Naam *
Fill out this field
Email adres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bericht
Fill out this field
Adres

Sophialaan 33
1075 BL Amsterdam

Telefoon

06-41262746

E-mail

info@HetArbeidsrechtBureau.nl

Menu